Referenciák

Bejelentkezés

Azonosító

JelszóLegfrissebb hír

Új képek a referenciákban!
2009.06.14.
Megérkeztek a legfrissebb munkák képei! Ha van egy kis időtök kérem nézzétek meg!

Referenciáim

Linkek

CARELLI optikai tuning
TRONIX webdesign studio
KARO Lapja
WYW AIRBRUSH
Bukósisak Áruház
5-LETES
VTN DEKOR Nyírbátor

Bemutatkozás


1979-ben születtem Debrecenben. Gyerekkorom idétlen firkálmányait édesanyám kivételével mindenki csak katasztrófának és sorscsapásnak tartotta,mivel nem maradt szabad felület a környezetemben. A családi ház falától az iskolai tankönyveket is beleértve mindenen megjelentek fantázia rajzaim. A középiskolai tanulmányaim alatt Szabó Károly festőművész vette kezelésbe szárnyaló fantáziámat. Tette ezt két éven keresztül és rávilágított, hogy a Dakota rendszer, a Mars bolygó és minden általam megálmodott misztikus lény a képzőművészet alapjai nélkül csak grafit és tintafoltok egymáson. Mindezek ellenére Gépészeti szakközépiskolában végeztem technikus ként. Ezzel megcsapott a súlyos autó tuning fertőzés szele. Huszonévesen az autók, tuning megoldások és minden ezzel kapcsolatos dolog lett az élet.

Az élet fintora, hogy a Határőr foglalkozásom mellett mégis visszakanyarodtam az eredeti hobbim felé, az-az a képzőművészethez és az autó tuninghoz. Saját műhelyemben festek airbrush technológiával ill. különböző üvegszálas tuning kiegészítőket gyártok autókra, motorokra, mindenre. Mondjuk úgy, ez lett az én saját tuning garázsom.

Munkáim között több dobogós darab is keletkezett, amelyeknek én jobban örülök mint a büszke tulajdonosok.

Kedves látogató! Ha szándékosan vagy csak véletlenül keveredtél az oldalamra, kérlek tekintsd meg referencia munkáimat! Remélem a közeljövőben neked is összehozunk valami egyedit!

Szabó Csaba